Inforay logo

HOME

INFORAY

SHARE IN CARE

PRODUCTEN

DIENSTVERLENING

BUSINESS CASE

KLANTEN

CONTACT

Inforay dienstverlening voor de gezondheidszorg

Hosting

Dienstverlening
Vaste prijs implementatie
Servicedesk
Kennisoverdracht
Strippenkaart
Periodieke ondersteuning
Hosting
Klanten over de dienstverlening

Video Inforay visie:
In de zorg bewezen stuurinformatie en dashboards. Hiervoor niet opnieuw het wiel uitvinden.

 

DOWNLOAD
De Business Case van Inforay
Stuurinformatie voor de Zorg

De Inforay applicaties kunnen zowel bij de klant lokaal worden geïnstalleerd als via een webdienst worden afgenomen (hosting). Bij hosting besteedt de zorgaanbieder de benodigde ICT-architectuur en dienstverlening uit aan Inforay. De zorgaanbieder hoeft dan alleen voor de gebruikers een werkstation (PC/laptop/tablet/smartphone) te verzorgen om gebruik te maken van de Inforay applicaties.

Hosting is inclusief onder meer de volgende hardware, software en dienstverlening:

  • Server en database
  • Back-up
  • Monitoring en management van servers en netwerkcomponenten
  • Centraal benodigde hardware (switches e.d.)
  • Beveiliging van de infrastructuur: gebruik van virusdetectie services, gebruik van spamfilters, gebruik van centrale firewalls
  • Autorisatie
  • Ondersteuning door de servicedesk

Voor hosting maakt Inforay gebruik van de diensten en infrastructuur van Multrix Benelux BV te Amsterdam. Multrix is een Cloud Service Provider die zich richt op de hosting en ondersteuning van bedrijfskritische applicaties van softwareleveranciers. De gezondheidszorg is een strategisch marktsegment van Multrix.  Multrix heeft de benodigde certificatie (ISAE3402, NEN7510) om tegemoet te komen aan de hoge beveiligingseisen in de gezondheidszorg.

Multrix beschikt over twee datacentra van waaruit hostingdiensten worden geleverd, waaronder servers, storage, software en operationeel beheer. Voor beveiliging van het gebruik over het publieke internet wordt gebruikt gemaakt van IPsec site-to-site VPN verbindingen met de zorgaanbieders.