Inforay logo

HOME

INFORAY

SHARE IN CARE

PRODUCTEN

DIENSTVERLENING

BUSINESS CASE

KLANTEN

CONTACT

Bedrijfsinformatie over Inforay

Waarom Inforay voor uw stuurinformatie?

Inforay
Organisatie
Klanten over Inforay
Persberichten

Video Inforay visie:
In de zorg bewezen stuurinformatie en dashboards. Hiervoor niet opnieuw het wiel uitvinden.

 

DOWNLOAD
De Business Case van Inforay
Stuurinformatie voor de Zorg

Inforay, voor in de zorg bewezen stuurinformatie zonder opnieuw het wiel uit te vinden!

Inforay biedt net als andere Business Intelligence leveranciers technologie voor ad hoc vragen, eigen ontwikkelingen en beheer zodat organisaties niet meer afhankelijk zijn van externe inhuur. Maar Inforay biedt ook analytische applicaties, compleet met datawarehouse, rapportages en dashboards die direct al in de basis informatiebehoefte voorzien.

Maar er is meer nodig om er zeker van te zijn dat de stuurinformatie ook daadwerkelijk makkelijk en snel in de praktijk wordt gebruikt. Hiervoor is het unieke Share in Care platform waar zorgaanbieders hun kennis en kunde delen zodat in de zorg bewezen stuurinformatie voor iedereen makkelijk, snel en betaalbaar beschikbaar wordt. Door het delen van bewezen oplossingen voor de zorg en deze via de Share in Care marktplaats ter beschikking te stellen, hoeft u niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Inforay is marktleider in de GGZ, VVT, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg en al tientallen organisaties participeren in het Share in Care platform. Als u ook wilt deelnemen dan betekent dit voor u de grootste keuze aan in de zorg bewezen stuurinformatie! En zo biedt alleen Inforay de combinatie van technologie, analytische applicaties en in de zorg bewezen, stuurinformatie waarvoor u niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.