Inforay logo

HOME

INFORAY

SHARE IN CARE

PRODUCTEN

DIENSTVERLENING

BUSINESS CASE

KLANTEN

CONTACT

Inforay klanten in de gezondheidszorg

Klanten

Klanten
Klantervaringen

Video Inforay visie:
In de zorg bewezen stuurinformatie en dashboards. Hiervoor niet opnieuw het wiel uitvinden.

 

DOWNLOAD
De Business Case van Inforay
Stuurinformatie voor de Zorg

Inforay marktleider in de sectoren Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Gehandicaptenzorg (GHZ), Jeugdzorg (JZ) en Verpleging, Verzorging & Thuiszorg (VVT). Graag stellen wij onze klanten in deze sectoren aan u voor:

Naam:   Atlant
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
     
Atalant
Voor wonen, welzijn en zorg is Atlant een goede keuze in Apeldoorn en omgeving. Atlant heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën.

 

Naam:   De Bascule
     
Soort organisatie:   Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)
De Bascule
De Bascule is een academisch centrum dat psychiatrische zorg verleent aan kinderen, jongeren en gezinnen in Amsterdam en omstreken. Inforay heeft hier zorg-, personele en financiële informatie ontsloten waardoor de organisatie kan beschikken over geïntegreerde management-informatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Cardea Jeugdzorg
     
Soort organisatie:   Jeugdzorg (JZ)
Cardea Jeugdzorg
Cardea Jeugdzorg is een jeugdzorgorganisatie in de regio Zuid-Holland Noord. Cardea heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de jeugdzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën.

 

Naam:   Catharina Stichting
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Catharina Stichting
Catharina Stichting biedt een samenhangend assortiment van zorg- en welzijnsproducten, afgestemd op de individuele wensen en behoeften van senioren in de gemeenten Westvoorne en Brielle. Catharina Stichting heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën.

 

Naam:   Curium-LUMC
     
Soort organisatie:   Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)
Curium-LUMC
Curium-LUMC is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met vestigingen in Oegstgeest en Gouda. Inforay heeft hier zorg-, personele en financiële informatie ontsloten waardoor de organisatie kan beschikken over geïntegreerde management-informatie. Daarnaast maakt Curium gebruik van de Begroting Applicatie.

 

Naam:   De Hartekamp Groep
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
De Hartekamp Groep
De Hartekamp Groep biedt diverse woonvormen, vormen van dagbesteding en beschermd wonen in Kennemerland, Duin- en Bollenstreek, Amstelland en Meerlanden. De Hartekamp Groep heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de gehandicaptenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Daarnaast maakt De Hartekamp Groep gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   HilverZorg
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Hilverzorg
HilverZorg is een zorgorganisatie gericht op ouderenzorg in en om Hilversum. Hilverzorg heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Horizon
     
Soort organisatie:   Jeugdzorg (JZ)
Horizon
Horizon behandelt, begeleidt en geeft onderwijs aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar met ernstige problemen op meerdere terreinen, in Zuid-Holland. Horizon heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de jeugdzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   IJsselheem
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
IJsselheem
Woonzorgconcern IJsselheem is specialist in de ouderenzorg en biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit dertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle. IJsselheem heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Lelie zorggroep
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Lelie zorggroep
In 2010 besloten Zorggroep Rijnmond, Agathos Thuiszorg en Curadomi bestuurlijk te fuseren onder de naam Lelie zorggroep. In 2011 kwam er een nieuwe loot aan de stam bij: De Driehoek. De Driehoek is in 2012 verdeeld in twee organisaties: Cruciaal christelijke GGZ en De Driehoek Kerkmaatschappelijk werk. Sinds 1 januari 2014 maakt ook STAGG, christelijke GGZ onderdeel uit van Lelie zorggroep. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën.

 

Naam:   Laurens
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Laurens
Laurens levert hoogwaardige zorg in de vorm van verpleging, verzorging, behandeling en begeleiding aan ouderen en aan specifieke doelgroepen in de regio Rotterdam. Laurens heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Lees ook de klantcase.

 

Naam:   Oro
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
ORO
ORO biedt in de regio Helmond professionele zorg waarbinnen mensen met een verstandelijke beperking zich optimaal kunnen ontplooien. Oro heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Daarnaast maakt Oro gebruik van de Begroting Applicatie.

 

Naam:   De Passerel
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
De Passerel
De Passerel is een Nederlandse zorgaanbieder aan mensen met een verstandelijke beperking. Haar werkgebied is de regio Oost-Veluwe. Inforay heeft hier de Begroting Applicatie geïmplementeerd. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Prezzent
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
Prezzent
Prezzent biedt of organiseert begeleiding, wonen en dagbesteding voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking in de Betuwe. Inforay heeft hier de Begroting Applicatie geïmplementeerd.

 

Naam:   Het Raamwerk
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
Het Raamwerk

Het Raamwerk biedt ondersteuning en begeleiding op het terrein van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg voor kinderen met meervoudige beperkingen en (jong)volwassenen met een verstandelijke, lichamelijke en/of gedragsmatige beperking, in de Duin- en Bollenstreek. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën. Daarnaast maakt Het Raamwerk ook gebruik van de Begroting Applicatie.

 

Naam:   Sint Jacob
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Sint Jacob
Stichting Sint Jacob levert ouderenzorg en diensten in de regio Zuid-Kennemerland. Sint Jacob heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën. Daarnaast maakt Sint Jacob ook  gebruik van de Begroting Applicatie.

 

Naam:   Sovak
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
Sovak
SOVAK is een organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking in het westelijk deel van Noord-Brabant en in het Land van Heusden en Altena. Sovak heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Daarnaast maakt Sovak gebruik van de Begroting Applicatie.

 

Naam:   Syndion
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
Syndion
Syndion biedt dienstverlening en hulp aan mensen met een handicap in het rivierengebied. Syndion  heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Daarnaast maakt Syndion gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Zorggroep Ter Weel
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Zorggroep Ter Weel
Service verlenen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dat is waar Zorggroep Ter Weel voor staat. Onze woonzorgcentra zijn gevestigd in Goes, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke. Inforay realiseert hier geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën.

 

Naam:   Trias Groep
     
Soort organisatie:   Jeugdzorg (JZ)
Trias Jeugdhulp
Trias is een organisatie voor Jeugd & Opvoedhulp in Overijssel. Trias heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de jeugdzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën. Daarnaast maakt Trias gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Triversum
     
Soort organisatie:   Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)
Triversum
Triversum is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Het ziekenhuis is verspreid over meerdere vestigingen in Noord Holland. Inforay realiseert hier geïntegreerde management-informatie. Daarnaast maakt Triversum gebruik van de Kostprijs Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   De Viersprong
     
Soort organisatie:   Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)
De Viersprong
De Viersprong is een landelijk centrum voor persoonlijkheidsproblematiek met vestigingen in Zeeland, Noord-Brabant en de steden Rotterdam en Amsterdam. Inforay realiseert hier geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg, financiën en kwaliteit. Daarnaast maakt De Viersprong gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Viva! Zorggroep
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Viva! Zorggroep
Viva! Zorggroep levert zorg in de regio's Kennemerland , Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Viva! Zorggroep  heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de ouderenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën. Daarnaast maakt  De Viva! Zorggroep gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   WoonZorgcentra Haaglanden
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
WoonZorgcentra Haaglanden
Met 12 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio. Inforay realiseert hier geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën.

 

Naam:   Xonar
     
Soort organisatie:   Jeugdzorg (JZ)
Xonar
Xonar is Limburgs grootste aanbieder van jeugdzorg. Xonar  heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de jeugdzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van personeel, zorg en financiën. Daarnaast maakt Xonar gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   Het Zand
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
Het Zand

Stichting Zorgspectrum Het Zand biedt op zeven locaties in de regio Zwolle zorg aan ouderen en (jonge) verpleeghuiscliënten met een eenvoudige zorgvraag t/m een complexe zorgvraag. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën.

 

Naam:   Zozijn
     
Soort organisatie:   Gehandicaptenzorg (GHZ)
Zozijn

Zozijn is een professionele dienstverlener, die kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel. Zozijn   heeft gekozen voor het Inforay product met best practices stuurinformatie voor de verstandelijk gehandicaptenzorg. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën. Daarnaast maakt Zozijn gebruik van de Begroting Applicatie. Lees ook het persbericht.

 

Naam:   ZZWD
     
Soort organisatie:   Verpleging, Verzorging en Thuiszorg (VVT)
ZZWD

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, oftewel ZZWD, is de meest complete zorgaanbieder in de Drentse gemeenten Westerveld en De Wolden. Met Inforay beschikt de organisatie over geïntegreerde management-informatie op het gebied van zorg, personeel en financiën.