Inforay logo

HOME

INFORAY

SHARE IN CARE

PRODUCTEN

DIENSTVERLENING

BUSINESS CASE

KLANTEN

CONTACT

Inforay Share in Care

Share in Care

Share in Care
Uitdagingen voor zorgaanbieders
Wensen van zorgaanbieders
Mogelijkheden van Share in Care
Klanten over Share in Care

Video Inforay visie:
In de zorg bewezen stuurinformatie en dashboards. Hiervoor niet opnieuw het wiel uitvinden.

 

Toegang tot de website met beschikbare stuurinformatie voor de zorg van Inforay

 

DOWNLOAD
De Business Case van Inforay
Stuurinformatie voor de Zorg

Share in Care voor in de zorg bewezen stuurinformatie en hiervoor niet opnieuw het wiel uitvinden!

Inforay biedt Business Intelligence toepassingen waarmee zorgaanbieders stuurinformatie verkrijgen en delen. Om er zeker van te zijn dat de Business Intelligence toepassingen ook daadwerkelijk naar tevredenheid worden gebruikt en om de toekomstige beheerkosten laag te houden, biedt Inforay de mogelijkheden van het unieke Share in Care initiatief.

Share in Care (SiC) is het initiatief van Inforay voor het delen van in de zorg bewezen stuurinformatie door organisaties in de VVT, GGZ, Gehandicapten- en Jeugdzorg. De gedachte achter Share in Care is dat alle participanten de voor hen ontwikkelde stuurinformatie delen met andere participanten en ‘klantoverstijgende’ ontwikkelingen worden betaald via de inkomsten van de Share in Care abonnementen. Deze stuurinformatie wordt op gestandaardiseerde wijze, zowel wat betreft architectuur en gebruikerspresentatie als documentatie, continu toegevoegd aan het Share in Care aanbod. Zo blijft stuurinformatie voor alle participanten beschikbaar tegen een fractie van de kosten van vergelijkbaar maatwerk en zal deze gemakkelijker in gebruik worden genomen omdat de stuurinformatie ‘in de zorg bewezen’ is en met minder risico’s omdat hiervoor niet opnieuw het wiel hoeft te worden uitgevonden.

SiC bestaat uit het SiC Platform voor het delen van kennis en het SiC Aanbod voor het standaard ter beschikking stellen van stuurinformatie. Al tientallen zorgaanbieders participeren in het SiC en hiermee is dit het grootste platform voor het delen van stuurinformatie in de zorg